RiSu:n kevätkokouksessa katse kohti alkavaa suunnistuskautta

 

Riihimäen Suunnistajien sunnuntaina 27.2. kokoontunut kevätkokous palkitsi kauden 2021 ansioituneita seuratoimijoita ja SM-mitalisteja. Lisäksi seura kutsui uudeksi kunniajäseneksi Pekka Syväterän, joka pitkällä suunnistustaipaleellaan on tehnyt seuraa ja lajia tunnetuksi ympäri maailman sekä osallistunut aktiivisesti seuratoimintaan.

 

Kaudella 2022 seura panostaa erityisesti kuntorastitapahtumiin, ja toivottaa kaikki mukaan kokeilemaan lajia ja kuntoilemaan su 27.3. alkavalla kuntorastikaudella. Koska parin vuoden tauon jälkeen voidaan järjestää perinteiset kuntorastit heti kauden alusta, niin jäseniä sekä kaikkia suunnistuksesta kiinnostuneita rohkaistaan varaamaan vakiopäivä suunnistukselle kolmena sunnuntaina 27.3. alkaen ja edelleen tiistaisin 19.4. alkaen. Edellisten vuosien tapaan monen tapahtuman ratavalikoimassa on myös lapsille sopivia ratoja, joita harvalla seuralla on tarjolla kuntorastien yhteydessä. 

 

Kevätkokous linjasi lisäksi seuran jatkamaan ansiokasta nuorisotyötä ja kuntorastitoimintaa, viesteihin osallistumista, suunnistuskoulutusta kaiken ikäisille, varainhankintaa sekä kannustaa jäseniään osallistumaan suunnistuskilpailuihin halukkuuden mukaan. Myös jäsenten osallistuminen Jukolan ja Venlojen viestiin Mynämäellä kesäkuussa on viimen vuoden Rovaniemen matkan tavoin yhteishenkeä kohottava seuran tukema tapahtuma. Lisäksi kevätkokouksessa aloitettiin työ seuran sääntöjen ajantasaistamiseksi. Lisätiedot kuntorastitapahtumista, suunnistuskursseista ja muista seuran tapahtumista seuran sivuilta www.risu.fi.

 

RiSu:n syyskokouksessa otettiin suunta seuran 75-vuotisjuhlavuoteen 2023

Sääntömääräisessä syyskokouksessa sunnuntaina 27.11.2022 klo 17 kokoonnuttiin seuran toimistolle 16 aktiivisen jäsenen voimin.

Kokouksen materiaali oli nähtävissä myClubin tapahtumassa etukäteen ja kevätkokouksessa 2023 käsitellyt säännöt saivat PRH:n leiman elokuussa. Kutsu julkaistiin pääosin seuran nettisivuilla.

Kokouksessa valittiin puheenjohtaja vuosille 2023-2024, sekä hallituksen kokoonpano. Puheenjohtajana jatkaa Jussi Kosenius, ja hallituksessa toimivat tämän vuoden kokoonpanosta toiselle vuodelle jatkavat Pekka Jormanainen ja Jouni Jokiniemi sekä uudelleen valitut erovuorossa olleet Jari Paukkola ja Jukka Lehtonen. Ilahduttavasti seuran aiempaa aktiivisemman toiminnan mukaisesti hallituksen jäsenmäärää lisättiin, ja hallitukseen valittiin uutena Arja Kallio sekä uusittujen sääntöjen mukaisesti varajäseneksi mm. kuntorastien ratamestaroinnissa ansioitunut Johanna Lahti. Tervetuloa Arja ja Johanna mukaan - kiitos.

Hyväksytyn toimintasuunnitelman ja talousarvion mukaisesti RiSu panostaa 75-vuotisjuhlavuonna suunnistuksen alkeiskursseihin, suunnitusopastukseen kuntorasteilla, ratamestarikoulutukseen, nuorisotoimintaan, ja kilpailutoimintaan erityisesti yhteishenkeä nostattaviin viestisuunnistuksiin. Erityisesti juhlakilpailu tiistaina 5.9.2023 saadaan aikaiseksi kaikkien yhteisellä panostuksella. Toinen merkittävä asia on panostus osa-aikaisen nuorisotoiminnan vetäjän/ohjaajan palkkaamiseen. Syyskokous oli yksimielinen siitä, että panostus nuorisotoimintaan on seuralle tärkeää.

Kiitos kaikille syyskokouksen aktiivisesta keskustelusta. Ja jos haluat mukaan seuratoimintaan, laita viestiä riihimaen.suunnistajat(at)gmail,.com.

Tervetuloa mukaan!