RiSu:n kevätkokouksessa katse kohti alkavaa suunnistuskautta

 

Riihimäen Suunnistajien sunnuntaina 27.2. kokoontunut kevätkokous palkitsi kauden 2021 ansioituneita seuratoimijoita ja SM-mitalisteja. Lisäksi seura kutsui uudeksi kunniajäseneksi Pekka Syväterän, joka pitkällä suunnistustaipaleellaan on tehnyt seuraa ja lajia tunnetuksi ympäri maailman sekä osallistunut aktiivisesti seuratoimintaan.

 

Kaudella 2022 seura panostaa erityisesti kuntorastitapahtumiin, ja toivottaa kaikki mukaan kokeilemaan lajia ja kuntoilemaan su 27.3. alkavalla kuntorastikaudella. Koska parin vuoden tauon jälkeen voidaan järjestää perinteiset kuntorastit heti kauden alusta, niin jäseniä sekä kaikkia suunnistuksesta kiinnostuneita rohkaistaan varaamaan vakiopäivä suunnistukselle kolmena sunnuntaina 27.3. alkaen ja edelleen tiistaisin 19.4. alkaen. Edellisten vuosien tapaan monen tapahtuman ratavalikoimassa on myös lapsille sopivia ratoja, joita harvalla seuralla on tarjolla kuntorastien yhteydessä. 

 

Kevätkokous linjasi lisäksi seuran jatkamaan ansiokasta nuorisotyötä ja kuntorastitoimintaa, viesteihin osallistumista, suunnistuskoulutusta kaiken ikäisille, varainhankintaa sekä kannustaa jäseniään osallistumaan suunnistuskilpailuihin halukkuuden mukaan. Myös jäsenten osallistuminen Jukolan ja Venlojen viestiin Mynämäellä kesäkuussa on viimen vuoden Rovaniemen matkan tavoin yhteishenkeä kohottava seuran tukema tapahtuma. Lisäksi kevätkokouksessa aloitettiin työ seuran sääntöjen ajantasaistamiseksi. Lisätiedot kuntorastitapahtumista, suunnistuskursseista ja muista seuran tapahtumista seuran sivuilta www.risu.fi.

 

Riutan MOBO-kiintorastirata avattu kesäkuussa 2022!

Riutan MOBO-kiintorastirata on päivitettu ja otettu käyttöön kesäkuussa 2022.  lisätietoja löydät täältä.

 

 

 

Reitinvalintatehtäviä

Julkaisemme sivuilla reitinvalintatehtäviä. Tehtävät löydät täältä.

Kaikki tehtävät on nyt julkaistu.